Saue jalgrattakross

22. aprill 2024, 18:32

Neljapäeval, 18.aprillil, kogunes Saue Jaanitule platsile hulk jalgrattahuvilisi, kokku 44 võistlejat.

 

 Toimus järjekordne Saue Jalgrattakross. Kavas olid erinevad distantsid lastele ja täiskasvanutele. Kõige nooremad lapsed sõitsid ühe 400m ringi, kiireim poiss oli Derek Urgard. Kuni 14 aastastel lastel tuli läbida 3 km ring, mille käigus tuli võtta ka Sarapiku terviseraja raske tõus, parim oli Kristjan Alliksoo. Meestel tuli sõita 3 km ringi 3 korda, kokku 9km. Kõige kiirema aja sõitis välja Siim Vinter. Naistel ja veteranide oli distants kokku 6km, kiireim naine N35 vanuseklassis oli Katrin Pihlakas. Kõige tihedam konkurents oli M45 vanuseklassis, kus kokku oli stardis 19 võistlejat. Võidu noppis Arthur Raichmann, kuid eriti põnev oli võistlus 2-4. koha peale. Teise koha saavutas Kaimo Käärmann-Liive, kolmanda Vahur Fuks ja neljanda ületas finisijoone Juhan Muru, kes kaotas vaid 0,2 sekundiga medali. Kogu paremusjärjestus on leitava Saue Spordikeskuse kodulehelt ja www.antrotsenter.ee

Suurepärased krossirajad valmistas ette rattaorienteerumise mitmekordne MM-i ja EM-i medalist Lauri Malsroos, osalejatel jagus ainult kiidusõnu. Suured tänud Laurile ja osalejatele, kes jahedast aprilliõhtust hoolimata võistlema tulid.

Saue Spordikeskuse projektijuht

Timo Hallist

 

Saue jalgrattakross
Saue jalgrattakross