Saue vald võitis talimängudelt 12 medalit 

04. märts 2024, 13:38

2.-3. märtsil toimusid Tartu vallas, Tartus, Lähtel ja Otepääl juba kolmekümne üheksandat korda Eesti omavalitsuste talimängud, mis on suurim omavalitsustele suunatud sportlik mõõduvõtmine. Üheksal erineval spordialal osales ligi 1200 inimest - nii oma ala tipud kui (liikumis)harrastajad.

Üle 8000 elanikuga valdade arvestuses võitis talimängud Tartu vald, II koha saavutas Elva vald ja III koht kuulus Viljandi vallale(239 punkti), Saue vald(231 punkti) saavutas suurepärase neljanda koha, jäädes kolmandale kohale alla 8 punktiga. Kõikide Eesti omavalitsuste arvestuses, keda oli kohal 52 saavutas Saue vald 6. koha.

 

Kokku esindas Saue valda 36 tublit sportlast, võites kokku neli kuld-, kolm hõbe- ja viis pronksmedalit. Saue valla sportlased võistlesid ujumises, nii individuaal distantsidel kui teateujumises, murdmaasuusatamises, nii individuaal distantsidel, kui teatesuusatamises, kabes, males, lauatennises ja juhtide võistluses. Omavalitsuste juhid pidid võistlema kolmel alal – suusatamises, laskmises ja jäähoki visetes. Saue valla sportlased võitsid poodiumikohti ujumises, kabes ja murdmaasuusatamises.

Saue valla esindusvõistkond - murdmaasuusatajad: Rainer Tokko, Lisbeth Liiv, Laura Lobjakas, Marie Elise Aug, Anneli Aas, Herman Kiilberg, Kuldar Treiel, Rainer Treiel, Mathias Pruus, Sander Saaring, Lauri Malsroos, Janar Laanemets, Asko Kuusalu, Steve Kümnik, Andres Laineste. Kabetajad: Aaron Soo, Heinar Jahu, Kadi Veski, Kevin Kurik, Keity Kurik. Ujujad: Suureväli Aldo, Hallist Timo, Juus Aivar, Toomingas Jaan, Baumann Karoliis, Vizgirda Elisabeth. Juht: Andres Kaarmann. Lauatennisemängijad: Erik Nüüd, Väino Nüüd, Aire Kurgpõld, Art Milatškov. Maletajad: Karel Uurits, Ester Leuska, Kaimar Puusepp, Richard Puusepp, Karola Võsa.

 

Suur tänu Saue valla sportlastele ja palju õnne võitjatele!

Tänusõnad võistkondade komplekteerijatele:  Rainer Kukk, Timo Hallist, Kaljo Põldaru, Heinar Jahu, Karel Uurits.

Järgmine kohtumine Saue valla esindusvõistkonnaga on 17.-18.augustil suvemängudel Kuressaares.

 

Saue Spordikeskuse juhataja

Terje Toomingas

 

Saue vald võitis talimängudelt 12 medalit 
Saue vald võitis talimängudelt 12 medalit 
Saue vald võitis talimängudelt 12 medalit 
Saue vald võitis talimängudelt 12 medalit