Saue valla meistrivõistlustel osales 120 ujujat

28. jaanuar 2024, 16:29

Reedel, 26.jaanuari toimusid Laagri ujulas Saue valla meistrivõistlused, välja selgitati 2024 aasta meistrid 11 vanuseklassis.

Võistluse eesmärk oli välja selgitada valla parimad ujujad ja tulemuste põhjal komplekteerida valla võistkond, kes esindaks valda 3.märtsil toimuvatel 39. Eesti omavalituste talimängudel Tartus. Kokku osales 120 ujujat erinevates vanuseklassides. Kõige suurem osavõtjate arv oli tüdrukute 2013-2014 vanuseklassis, mõõtu võttis lausa 21 tüdrukut.

Võistlus algas laste ujumistega. Päeva kiireimad ajad 25m distantsil ujusid tüdrukutest Karolin Zäär ja Anni Norling, poistest Marcus Koern ja Kevin Jürimäe. 50m distantsidel tulid valla meistriteks Ingel Õun, Tristan Tormi Tuul, Karoliis Baumann, Morten Pallav, Elisabeth Vizgirda ja Karl Vilson.  100m distantsil Liise Lotte Elmi ja Henri Isok.

Põnevaid ujumisi jagus ka õhtuks, kui oma võimaluse said täiskasvanud. Kavas olid 100m vabalt ja veteranidele 50m vabalt ujumised. 100m distantsidel tulid Saue valla meistriteks, naiste arvestuses, Mirje Tombak, Sirli Aron ja Eili Paap. Meestest Karl Kolts, Taavi Urgard ja kõige suurema osavõtjaskonnaga täiskavanute klassis, Kaido Atspol. Kaidole pakkusid konkuretsi veel 14 meest. Veteranide vanuseklasside parimad olid Ülle Naarits, Tiia Brakmann, Aldo Suurväli ja Viljo Kaul

Täieliku lõpuprotokolli leiate Saue Spordikeskuse kodulehelt - "sündmused" alt. Palju õnne võitjatele!

Võistluste korraldajad tänavad ka Laagri ujula sõbralikke töötajaid, Keila Swimclub’i  ja tublisid kohtunikke.

 

Saue Spordikeskuse projektijuht

Timo Hallist

Saue valla meistrivõistlustel osales 120 ujujat
Saue valla meistrivõistlustel osales 120 ujujat