Selgusid Saue valla meistrid orienteerumises

14. november 2023, 10:47

Pühapäeval 8.okt selgitati tänavuse aasta Saue valla meistreid orienteerumises.Seekord oli tavapärase jaanituleplatsi asemel stardipaigaks Saue Vallamaja park.

Vôistlema olid tulnud selle ala tipud, kuid leidus ka neid, kes esmakordselt selle huvitava alaga tutvust tegid. Võistlusradade pikkused ulatusid vastavalt vanusele 2,3 km-st kuni 6,1 km-ni. Need, kes soovisid rahulikumalt võistelda oli vôimalik punkte vôtta “Sauelane liikuma” orienteerumispäevaku raames, kus meistrivõistluste arvestust ei peetud. Lisaks oli veel rajameister Lauri Malsroosi poolt maha märgitud kõige väiksematele orienteerumiseks mõeldud nõörirada ja rattasõidu huvilistele rattarada.

Orienteerumine on Saue vallas üks esirinnas olevaid spordialasid, saavutades suvel Rakveres Eestimaa Suvemängudel üldvõidu, ehk siis ollakse hetkel tugevaim vald sellel alal.

Saue valla meistriteks erinevates vanuseklassides tulid- Saskia Korrol(N12),Kristjan Alliksoo (M12), Mirjam Paesüld(N16), Mattias Perling(M16), Kadri Kadakas(N21), Siim Vinter(M21), Maris Terno(N40), Mattis Alliksoo(M40), Kirsti Kadakas(N55) ja Vello Reesaar(M55). Vaatamata tugevale tormituulele sai võistluste läbiviimisega suurepäraselt hakkama Saue Tammede orienteerumistiim eesotsas Kaimo Käärmann-Liivega.

Tüdrukute U -16 vanuseklassi esikolmik
Tüdrukute U -16 vanuseklassi esikolmik
 

Naised N-40 vanuseklassi võitja Maris Terno
Naised N-40 vanuseklassi võitja Maris Terno
 

Selgusid Saue valla meistrid orienteerumises